Olen purjehtija

On-line ilmoittautuminen kaikkiin kilpailuhin yhdellä kirjautumisella - yksinkertaisesti

Tee käyttäjätunnus

Edustan seuraa

Haluatko hallita kilpailuja jatkossa Manage2Sail:n avulla. Toimitamme kaikki tarvittavat tiedot sinulle ja vastaamme kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

Tervetuloa Manage2Sail-ohjelmaan

Manage2Sail perustuu neljän perinteikkään purjehdusseuran, globaalin palveluntuottajan ja Saksan purjehdusliiton osaamiseen ja panostuksiin. Manage2Sail on Internet-portaali, jonka purjehdusseurat ovat suunnitelleet toisille purjehdusseuroille ja purjehtijoille; ja mikä parasta, se on mainonnasta vapaa.

Manage2Sailin avulla tapahtumien luominen on helppoa, jolloin järjestäjät voivat hallita tapahtumaa kokonaan - alkaen mainoksista tulosten julkaisemiseen. Tulosten julkaisuprosessia tukee täysin integroitu pisteytysmoduuli kevytveneluokkien ja Offshore-kilpailujen laskemista varten. Järjestäjät voivat käyttää täysipainoisesti yksittäisiä klubi- ja tapahtumasivustoja, jotta he voivat järjestää tapahtumansa mahdollistaen sponsorien näkyvyyden. purjehtijat voivat käyttää helppoa online-maksujärjestelmää ja tallentaa miehistönsä tiedot. Yhdellä profiililla, joka sisältää kevytvene ja offshore-veneet, he voivat rekisteröityä kaikkien seurojen regattoihin.

Jos etsit online-järjestelmää, joka todella kattaa kaikki regatan järjestämisen osat, älä enää odota vaan rekisteröidy.

Ketkä käyttävät Manage2Sail-ohjelmaa kilpailujärjestelyissä


Kieler Yacht-Club e.V.
Lübecker Yacht-Club e.V.
Norddeutscher Regatta Verein r.V.
Flensburger Segel-Club e.V.
1. Segelsportverein Geiseltalsee e.V.
Näytä seurat


© 2013 ST Software s.r.o. (Version: 1.0.1032.0)